News Flash:

Chiftelute cu carne si dovlecei

4 Iunie 2014
4921 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g pulpe de pui coapte/fierte/prajite
70 g dovlecei cruzi rasi
3 oua
2 linguri iaurt degresat
1 ceapa mica
60 g ardei copti
1-2 catei usturoi
1 felie de paine inmuiata in lapte/apa
sare
piper
faina de malai + susan (pentru tavalit)
marar/patrunjel
2-3 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Curatam pielita si apoi desprindem carnea de pe pulpele de pui. O taiem in bucatele si  o punem in robot. Adaugam ouale, iaurtul, dovleceii rasi pe razatoarea cu gauri mici si storsi foarte bine, 1 ceapa mica, usturoiul, painea fara coaja si stoarsa foarte bine, ardeii copti curatati de coaja, sare, piper si marar sau patrunjel dupa gust.
Le mixam 1-2 minute sau pana cand obtinem o compozitie omogena. Cu mainile usor umede, formam chiftelutele si le tavalim printr-un amestec format din faina de malai si susan.
Le asazam in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si le stropim cu ulei de masline. Le coacem in cuptorul preincalzit la 180°C pentru cca 15 minute (7 minute pe o parte si 7 minute pe cealalta parte).
Le servim calde sau reci.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chiftelute chiftelute carne chiftelute dovlecei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1187 viz    0 com
1330 viz    0 com
1720 viz    0 com
1071 viz    0 com
1277 viz    0 com
1547 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1867 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022534 (s)