News Flash:

Chiftelute cu carne de miel si humus

12 Septembrie 2013
1952 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

650 g carne de miel tocata
1 ou
o cana fulgi de ovaz
1 ardei gras
chilli dulce
ulei de masline
2/3 ceasca humus

Mod de preparare:

Amesteca carnea tocata cu ouale, cu ovazul si ardeiul gras intr-un castron mare. Asezoneaza apoi compozitia cu sare si piper, apoi amesteca din nou. Formeaza chiftelutele si aplatizeaza-le usor. Pune-le pe o farfurie, acopera-le si baga-le la frigider pentru 30 de minute.
Pune chiftelutele intr-o tigaie cu ulei incins pentru aproximativ 15 minute, intorcandu-le ocazional.
Chiftelutele de miel cu humus se servesc atat calde, cat si reci, simple sau cu salata de verdeturi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chiftele
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1509 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016584 (s)