News Flash:

Chiftelute aromate

18 Iulie 2011
1323 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftelute aromate
Ingrediente: Pentru chiftele: 500 gr carne tocata 1-2 legaturi ceapa verde 1 legatura patrunjel 1 legatura marar 4-5 catei de usturoi pisati 1 ou 100 gr miez de paine inmuiat in lapte piper macinat sare pesmet Pentru sosul de rosii: 1 ceapa mare 2 linguri bulion 2 rosii sare piper 1 legatura leustean 1 foaie de dafin 500 ml supa de legume sau apa 4-5 catei de usturoi Mod de preparare: Chiftele: Carnea se amesteca cu usturoiul pisat, patrunjelul si mararul tocate marunt, painea stoarsa bine si 1 ou. Se adauga sare si piper dupa gust. Din pasta obtinuta se formeaza bilute, se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins. Dupa aceea se scot pe un servet la scurs. Sos de rosii: Se caleste ceapa tocata in putin ulei cu apa, apoi se adauga bulionul si rosiile curatate de coaja si tocate marunt, foaia de dafin si supa de legume (in 500 ml apa se fierb 2 linguri de legume deshidratate si se strecoara supa) si se lasa pe foc pana se patrund (cca 20 de minute). La final se adauga cateii de usturoi feliati si chiftelutele si se mai lasa 5 minute pe foc. Se servesc cu leustean proaspat tocat si presarat peste acestea. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.culinarycircle.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne tocata ovomaltine bulion pesmet cartofi taranesti
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1044 viz    0 com
1568 viz    0 com
852 viz    0 com
7373 viz    0 com
2363 viz    0 com
4524 viz    0 com
984 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1700 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020007 (s)