News Flash:

Chiftelute

6 Aprilie 2011
2203 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftelute
Ingrediente: 1/2 kg carne 1 felie paine 1 ceapa sare piper 2 oua 50 g unt 1 cartof fiert pesmet Mod de preparare: 1. Carnea, cartoful si painea, muiata in apa si stoarsa, le treceti prin masina de tocat de doua ori. 2. Tocati ceapa si o caliti in unt si apoi o amestecati in carne, dupa care adaugati 1 ou, sare, piper. 3. Formati cu mana chiftelute rotunde, mici si le treceti prin ou batut, prin pesmet si apoi din nou prin ou, apoi le prajiti in ulei fierbinte. 4. Serviti chiftelute calde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chiftele chiftelute carne paine ceapa sare piper oua unt cartof fiert
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1351 viz    0 com
1382 viz    0 com
1614 viz    0 com
2159 viz    0 com
1610 viz    0 com
1514 viz    0 com
1509 viz    0 com
1566 viz    0 com
3806 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0996 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016218 (s)