News Flash:

Chiftelute

6 Aprilie 2011
2069 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftelute
Ingrediente: 1/2 kg carne 1 felie paine 1 ceapa sare piper 2 oua 50 g unt 1 cartof fiert pesmet Mod de preparare: 1. Carnea, cartoful si painea, muiata in apa si stoarsa, le treceti prin masina de tocat de doua ori. 2. Tocati ceapa si o caliti in unt si apoi o amestecati in carne, dupa care adaugati 1 ou, sare, piper. 3. Formati cu mana chiftelute rotunde, mici si le treceti prin ou batut, prin pesmet si apoi din nou prin ou, apoi le prajiti in ulei fierbinte. 4. Serviti chiftelute calde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chiftele chiftelute carne paine ceapa sare piper oua unt cartof fiert
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1233 viz    0 com
1221 viz    0 com
1475 viz    0 com
1998 viz    0 com
1457 viz    0 com
1367 viz    0 com
1365 viz    0 com
1440 viz    0 com
3680 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1549 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019645 (s)