News Flash:

Chiftelele pline de verdeata, o masa delicioasa si sanatoasa. Secretul care va permite sa mancati pe saturate

21 Iunie 2019
1096 Vizualizari | 0 Comentarii

Chiftelele sunt delicioase in orice anotimp. Iarna pot fi consumate cu muraturi, vara alaturi de o delicioasa salata de vara. Chiftelele pot fi sanatoase si fara contraindicatii, daca stii cum sa le prepari. Fiindca trebuie constant sa ne actualizam stilul de viata si sa alegem sa ne hranim sanatos, va prezentam astazi reteta care va permite sa mancati delicios, pe saturate si satios.

In primul rand, alegerea carnii. Orientati-va spre carnea de pasare. Ideal curcan sau gaina! Cumparati carnea din surse de incredere, nu o luati gata tocata. Este important sa monitorizati atent ceea ce mancati, pentru a evita adaosurile nedorite.

Carnea se spala, se sterge cu servetelul de hartie si se toaca alaturi de: o ceapa mare, o capatana de usturoi, fire de ceapa si usturoi verde, un morcov, un cartof crud mic, un dovlecel mic, un morcov mic si o legatura generoasa de patrunjel, puteti pune si marar verde, daca va place.

Totul se da prin masina de tocat, in afara de verdeata, care se adauga ulterior. Se potriveste de sare, piper si se mai adauga doua oua batute. Amestecul se modeleaza in forma de chiftele, mari sau mici, dupa preferinta. Iar secretul major este prepararea. Nu le prajiti, ci asezati-le intr-o tava peste care ati montat o foaie de copt. Pulverizati ulei de masline si dati la cuptor aproximativ 50 minute. In functie de cuptor, monitorizati-le si veti vedea cand s-au facut.

Pregatiti o salata mare si savurati-le cu paine graham. Veti avea o masa delicioasa, hranitoare, plina de proteine si saraca in grasimi.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chiftelute verdeata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1615 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020243 (s)