News Flash:

Chiftele prajite

19 Iunie 2013
1595 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 grame carne tocata porc
1 legatura marar
1 legatura patrunjel
6 fire ceapa verde
1 cartof potrivit
6 catei usturoi
2 oua
delikat
condimente pentru chiftele
sare
piper

Mod de preparare:

Ceapa, mararul si patrunjelul le-am toacat marunt, usturoiul l-am pisat si am amestecat toate cu carnea tocata si ouale. Cartoful l-am dat prin razatoarea mica, l-am scurs de zeama si l-am amestecat cu compozitia de carne. Am pus delikat, o lingura de condimente pentru chiftele, sare, piper si am amestecat bine toate.
Am pus o tigaie cu ulei la incins, iar cu mana uda am format piftelutele pe care le-am prajit bine pe ambele parti.

Chiftele prajite
recomandate de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

marar legatura patrunjel cartof potrivit oua delikat piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1745 viz    0 com
1444 viz    0 com
1325 viz    0 com
1004 viz    0 com
1198 viz    0 com
1195 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1813 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029867 (s)