News Flash:

Chiftele marinate

5 Martie 2014
2017 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g piept de pui dezosat
2 oua
o ceapa
o felie de paine
1 cartof fiert
1 morcov fiert
o lingura de faina
cateva fire de patrunjel
2 cani de sos de rosii
sare dupa gust

Mod de preparare:


Carnea tocata se amesteca cu painea inmuiata in apa, ouale, ceapa taiata marunt si fiarta, zarzavatul ras, patrunjelul si sarea. Se fac chiftelute si se fierb intr-o oala cu apa clocotita (ca perisoarele). Dupa ce au fiert, se scot si se pun pe o farfurie. Separat, se fierbe sosul de rosii cu sare si putin ulei de masline, apoi se adauga chiftelutele si se mai dau intr-un clocot. Chiftelutele marinate se pot servi cu garnitura de spaghete.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chiftelute chiftele marinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1623 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019746 (s)