News Flash:

Chiftele la cuptor

19 Iunie 2012
1618 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

faina
180 g firimituri de paine
2 cartofi taiati cubulete
250 g spanac congelat
25 g branza data prin razatoare
185 g ton din conserva
1 ceapa tocata
3 oua
ulei de masline
60 ml lapte

Mod de preparare:


Prima dat incingem cuptorul la 180 grade. Tapetam o tava cu hartie de copt. Punem cartofii la fiert in apa clocotita cu sare. Ii scurgem si preparam un piure adaugand 1 lingura de lapte. Lasam sa se raceasca dupa care adaugam spanacul incalzit, tonul, branza, ceapa si un ou. Adaugam sare si amestecam pana la omogenizare. Restul de lapte se bate cu oul intr-un bol. In alte 2 farfurii punem faina si firimiturile. Modelam chiftelutele pe care le trecem prin faina, apoi amestecul de ou si la final prin firimiturile de paine. Asezam chiftelutele in tava si le ungem cu ulei de masline. Bagam tava la cuptor timp de 20 de minute.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina cartofi spanac branza ceapa oua lapte tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2375 viz    0 com
1322 viz    0 com
1614 viz    0 com
4418 viz    0 com
5190 viz    0 com
3648 viz    0 com
2868 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1572 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019584 (s)