News Flash:

Chiftele la cuptor

13 Decembrie 2011
3474 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftele la cuptor
Ingrediente: 1 piept de pui 1 ou 1 ceapa mica 3 catei de usturoi patrunjel verde fulgi de porumb macinati piper sare Mod de preparare: Se taie in bucati mai mici pieptul de pui, se pune in vasul robotului impreuna cu restul ingredientelor si se mixeaza pana rezulta o pasta omogena. Cu mana umeda se formeaza chiftelele, acestea se tavalesc din abundenta prin fulgii de porumb maruntiti, iar apoi se pun in tava unsa cu ulei. Se baga in cuptor timp de 30 de minute, pana se rumenesc. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pecan ceapa patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1651 viz    0 com
2522 viz    0 com
1089 viz    0 com
2308 viz    0 com
2085 viz    0 com
1442 viz    0 com
2370 viz    0 com
1057 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1648 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025737 (s)