News Flash:

Chiftele la cuptor

13 Decembrie 2011
3355 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftele la cuptor
Ingrediente: 1 piept de pui 1 ou 1 ceapa mica 3 catei de usturoi patrunjel verde fulgi de porumb macinati piper sare Mod de preparare: Se taie in bucati mai mici pieptul de pui, se pune in vasul robotului impreuna cu restul ingredientelor si se mixeaza pana rezulta o pasta omogena. Cu mana umeda se formeaza chiftelele, acestea se tavalesc din abundenta prin fulgii de porumb maruntiti, iar apoi se pun in tava unsa cu ulei. Se baga in cuptor timp de 30 de minute, pana se rumenesc. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

nuci pecan ceapa patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1592 viz    0 com
2437 viz    0 com
997 viz    0 com
2211 viz    0 com
1975 viz    0 com
1354 viz    0 com
2314 viz    0 com
978 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018602 (s)