News Flash:

Chiftele din vinete

9 Iulie 2012
2962 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

75 g faina
1 ou batut
1 vanata tocata
4 felii de paine taiate pe jumatate
2 catei de usturoi
1 ceapa rosie tocata
3 linguri cascaval dat prin razatoare
2 linguri busuioc tocat
2 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Punem vanata intr-o craticioara si acoperim cu apa. Punem la fiert la foc mediu timp de 5 minute, dupa care o scurgem. Intr-un robot de bucatarie procesam painea cu ceapa si usturoiul. Adaugam cascaval, busuioc, ou, vanata si sare si procesam pana se amesteca. Punem amestecul intr-un bol si lasam la rece timp de 30 de minute. Trecem mainile prin faina si modelam apoi compozitia in chiftelute turtite, pe care le trecem prin faina. Le mai bagam la frigider 30 de minute. Incingem uleiul intr-o tigaie si punem chiftelutele la rumenit timp de 4 minute pe fiecare parte.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina vanata paine usturoi rosie cascaval busuioc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3743 viz    0 com
2673 viz    0 com
2060 viz    0 com
2456 viz    0 com
2888 viz    0 com
2429 viz    0 com
2064 viz    0 com
2811 viz    0 com
3182 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1630 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019625 (s)