News Flash:

Chiftele din varza si cartofi

8 Iunie 2011
2741 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftele din varza si cartofi
Ingrediente: 1 varza mica 3 linguri de faina alba 2 cartofi mari 1 lingurita usturoi praf 1 mana marar tocat jumatate lingurita piper negru ulei sare Mod de preparare: Se toaca foarte marunt varza, apoi se freaca cu sare si se opareste in apa fiarta sau se lasa pana iese apa. Se rad pe razatoarea mica cei doi cartofi, se amesteca bine cu varza si se stoarce amestecul de lichidul suplimentar. Se amesteca intr-un castron cu usturoiul praf, faina, sare, piper si verdeturile. Se formeaza chiftelute, care se tavalesc prin faina sau pesmet si se prajesc ulterior in ulei incins. Dupa ce se scot din tigaie, se pun pe un servet la scurs. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi umpluti retete vegetariene chimen praf piper negru marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

936 viz    0 com
1529 viz    0 com
1144 viz    0 com
1152 viz    0 com
4400 viz    0 com
3248 viz    0 com
3609 viz    0 com
1368 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1326 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011090 (s)