News Flash:

Chiftele din spanac si feta

17 Ianuarie 2013
2498 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

75 g faina
4 oua batute
80 ml lapte
2 linguri menta tocata
1 lingurita praf de copt
200 g smantana
200 g branza feta pisata
ulei de masline
spanac

Mod de preparare:

Intr-un bol se amestecam ouale, faina, laptele si praful de copt. Adaugam spanacul, menta si branza si amestecam. Punem uleiul de masline la incins in tigaie. Formam chiftelutele si le punem la copt in tigaie cate 2 minute pe fiecare parte. Scoatem chiftelutele pe o farfurie tapetata cu prosoape de hartie. Se mentin calde pana la servire. Se servesc cu smantana.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua batute lapte menta tocata smantana spanac bol tigaie farfurie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1887 viz    0 com
3763 viz    0 com
1921 viz    0 com
1518 viz    0 com
2908 viz    0 com
3734 viz    1 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1537 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018875 (s)