News Flash:

Chiftele din spanac si feta

17 Ianuarie 2013
2437 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

75 g faina
4 oua batute
80 ml lapte
2 linguri menta tocata
1 lingurita praf de copt
200 g smantana
200 g branza feta pisata
ulei de masline
spanac

Mod de preparare:

Intr-un bol se amestecam ouale, faina, laptele si praful de copt. Adaugam spanacul, menta si branza si amestecam. Punem uleiul de masline la incins in tigaie. Formam chiftelutele si le punem la copt in tigaie cate 2 minute pe fiecare parte. Scoatem chiftelutele pe o farfurie tapetata cu prosoape de hartie. Se mentin calde pana la servire. Se servesc cu smantana.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua batute lapte menta tocata smantana spanac bol tigaie farfurie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1818 viz    0 com
3683 viz    0 com
1857 viz    0 com
1449 viz    0 com
2856 viz    0 com
3484 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1789 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023583 (s)