News Flash:

Chiftele din somon cu ceapa verde

17 Martie 2014
2330 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

430 g de fulgi uscati de somon
2 oua
1/4 ceasca de amestec de ierburi aromate, usturoi si pesmet
1/4 ceasca de fulgi de cartofi
3 fire de ceapa verde
1 catel de usturoi
1/4 lingurita de marar uscat
1/4 lingurita de sare de telina
2 linguri de ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare:

Amesteca, intr-un bol de marime medie, fulgii de somon cu ouale, amestecul de ierburi, usturoi si pesmet, fulgii de cartofi, ceapa taiata marunt, usturoiul zdrobit, mararul si sarea de telina si asezoneaza dupa gust cu sare si piper. Incalzeste uleiul intr-o tigaie si formeaza chiftelute mici pe care sa le prajesti in el.
Poti servi chiftelutele ca atare, drept gustare sau le poti asocia o garnitura de legume gatite la abur sau o portie de orez, daca vrei o masa mai copioasa.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chiftele somon retete chiftele retete somon retete aperitiv
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1414 viz    0 com
1548 viz    0 com
1601 viz    0 com
1948 viz    0 com
2850 viz    0 com
8923 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1871 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023636 (s)