News Flash:

Chiftele din piept de pui

16 Mai 2011
1094 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftele din piept de pui
Ingrediente: 1 pui mare 3 cepe 4 linguri de faina 4 fire de praz 1 ceasca de ulei 3 oua sare piper sos de rosii Mod de preparare: De la un pui fript (sau o gaina) se scoate toata carnea alba. Se toaca si se inabuse in ulei impreuna cu cepele tocate marunt, sarea si piperul. Se taie partile albe ale prazului si se fierb in apa clocotita si sarata aproximativ 10 minute. Se scurg si dupa ce s-au racit se toaca marunt si se amesteca cu tocatura de carne. Se bat ouale ca pentru omleta, se adauga faina si se toarna peste tocatura. Totul se amesteca bine cu o lingura de lemn, apoi se ia cate putin din aceasta compozitie si se pune la prajit in ulei incins.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza topita chiftelute busuioc cartofi taranesti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1028 viz    0 com
2210 viz    0 com
1601 viz    0 com
1169 viz    0 com
2460 viz    0 com
1269 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1624 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019943 (s)