News Flash:

Chiftele din peste cod

22 Februarie 2013
2361 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr fileuri de cod
200 gr pesmet
2 cartofi
50 gr parmezan ras
1 legatura de patrunjel tocat
2 catei de usturoi
2 oua batute
ulei de masline
piper
sare

Mod de preparare:
 
Fierbe cartofii si codul. Paseaza bine cartofii si indeparteaza toate oasele pestelui. Amesteca carnea de peste cu piureul de cartofi, pesmetul, patrunjelul, parmezanul si usturoiul.
Adauga apoi si ouale si putin ulei de masline. Asezoneaza cu sare si piper. Formeaza apoi chiftelutele si prajeste-le in uleiul bine incins. Inainte de a servi, lasa sa se raceasca timp de 10 minute. Ciftelutele de cod se servesc cu salata verde cu lamaie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pesmet cartofi parmezan ras oua batute piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2361 viz    0 com
2566 viz    0 com
2533 viz    0 com
1857 viz    0 com
1761 viz    0 com
1475 viz    0 com
1334 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1460 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023283 (s)