News Flash:

Chiftele din naut

2 Aprilie 2013
2838 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

500 g naut
4-6 linguri faina
4 cepe (aprox. 500g)
5-6 catei de usturoi
3 lingurite cumin - pudra
3 lingurite coriandru - pudra
sucul si coaja rasa de la o lamaie mica
1 legatura patrunjel
1 lingura rasa praf de copt
putina menta uscata
sare si piper - dupa gust

Mod de preparare:

Nautul se pune de seara la inmuiat intr-o cantitate de 4-5 ori mai multa apa. A doua zi se pune pe foc si se fierbe aproape 2 ore pana se inmoaie; se spumeaza din cand in cand. Se scurge, apoi se toaca in blender impreuna cu usturoiul si 2 cepe. Celelalte 2 cepe se taie marunt. Se adauga peste pasta de naut. Se adauga si cuminul, coriandrul, sucul si coaja de lamaie, faina cu praful de copt, patrunjelul tocat si menta maruntita, sarea si piperul.
Se fac chiftele care se aranjeaza in tava pe hartie de copt si se coc 30-40 min. sau pana se rumenesc frumos deasupra.

Chiftele din naut recomandate de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1608 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015250 (s)