News Flash:

Chiftele din miel cu oua de prepelita

6 Aprilie 2012
2702 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftelute de miel cu oua de prepelita
Ingrediente:

300 g carne de miel
200 g piept de pui dezosat
12 oua de prepelita
1 ou de gaina
2 felii de paine inmuiate in lapte
2 legaturi ceapa verde
1 legatura usturoi verde
1 legatura marar
1 legatura patrunjel
5 linguri pesmet
3 linguri susan (optional)
200 ml ulei pentru prajit
sare
piper


Mod de preparare:


Fierbi ouale de prepelita tari, apoi le cureti de coaja. Dai prin masina de tocat carnea impreuna cu painea inmuiata in lapte si stoarsa. Adaugi ceapa, usturoiul si verdeata tocate fin, oul crud, sare si piper dupa gust si amesteci foarte bine. Imparti compozitia in 12 bucati si cu fiecare “imbraci” cate un ou de prepelita, avand grija sa-l invelesti bine cu tocatura. Obtii astfel 12 “chiftelute surpriza” pe care le dai prin pesmet, apoi prin susan (optional) si le prajesti  intr-o tigaie cu peretii mai inalti sau un ceaun. Sunt foarte gustoase si aspectuoase. Le poti servi reci, ca aperitiv, sau calde.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa verde usturoi verde marar patrunjel pesmet susan sarepiper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1700 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025541 (s)