News Flash:

Chiftele din ghebe

29 Aprilie 2011
9846 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftele din ghebe
Ingrediente: - 600 g de ghebe oparite - 3 cepe - 1 ardei gras - o mana cu faina - doua oua - o capatana de usturoi - 2 cartofi - o felie de paine veche - 100 ml lapte - o legatura de marar - sare, piper Mod de preparare: Incepem prin a fierbe ghebele si cartofii, in coaja. Intre timp punem painea la inmuiat in lapte. Dupa ce au fiert, punem ghebele la scurs si la racit. Cartofii se curata de coaja si se lasa si ei la racit. Felia de paine se scurge bine de lapte. Dupa ce s-au racit va fi dat pe masina pe ochiurile mici, impreuna cu: ceapa, ardeiul, usturoiul si felia de paine. Se amesteca bine si punem faina, sare, piper, mararul tocat marunt si ouale. Amestecam bine si apoi facem chiftelutele. Le prajim in ulei foarte bine incins. Se scot pe servetele, pentru a absorbi uleiul, si apoi se servesc.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane chiftele mititei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1228 viz    0 com
3200 viz    0 com
4010 viz    0 com
5801 viz    1 com
21859 viz    0 com
4951 viz    0 com
1104 viz    0 com
1266 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1601 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022958 (s)