News Flash:

Chiftele din dovlecei cu oregano

29 Noiembrie 2011
986 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftele din dovlecei cu oregano
Ingrediente: 400 g dovlecei 75 g faina 1 ou 40 g parmezan ras 3 cepe rosii tocate ¼ nucsoara 2 lingurite oregano 1 lingura de patrunjel tocat 4 linguri ulei de masline 1 lingurita sare Mod de preparare: Mai intai se razuiesc dovleceii si se scurg bine de zeama. Dupa aceea se pun intr-un castron si se adauga parmezan, faina, ceapa, ou, patrunjel, oregano, nucsoara si se potriveste de sare. Se incing 2 linguri de ulei intr-o tigaie. Se formeaza chiftelute din compozitie si se pun la prajit cate 2 minute pe fiecare parte. Se scot pe prosoape de hartie, intr-un platou. sursa articol: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ovaz retete vegetariene faina sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2369 viz    0 com
1296 viz    0 com
1757 viz    0 com
2169 viz    0 com
2230 viz    0 com
1359 viz    0 com
1293 viz    0 com
1820 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1659 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018644 (s)