News Flash:

Chiftele din dovlecei

15 Iunie 2012
1634 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 dovlecei
1 cutie de crema de branza cu gust de usturoi
1 ou
3 linguri de gris
1 ceapa uscata
1 lingura pesmet
patrunjel verde
marar verde

3 catei usturoi
piper
 sare

 

Mod de preparare:

Curatam dovleceii, ii dam prin razatoare, ii stoarcem foarte bine (putem folosi un prosop).
Adaugam ceapa data prin razatoare mica sau o tocam marunt, ustuoiul il pisam si adaugam peste dovlacel, adaugam si restul de ingrediente (daca mai este nevoie mai adaugam pesmet sau faina) si amestecam bine.
Tapetam o tava cu hartie de copt si cu o lingura punem gramajoare.
Se baga in cuptor pentru aproximativ 20 minute, dupa care cu o paleta le intoarcem sa se rumeneasca pe ambele parti.


sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei gris ceapa uscata pesmet usturoi piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4444 viz    0 com
5228 viz    0 com
3685 viz    0 com
2891 viz    0 com
7291 viz    0 com
5099 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1558 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018503 (s)