News Flash:

Chiftele din cartofi II

3 August 2011
1376 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftele din cartofi II
Ingrediente: 300 g de cartofi 1 ou 1/2 ceasca cu faina 1/2 ceasca cu lapte sare piper 1 lingurita patrunjel verde tocat ulei Mod de preparare: Cartofii se curata, se spala si se rad pe razatoarea cu gauri mai mari. Se adauga sare, piper si patrunjel verde tocat. Separat se face un aluat ca pentru clatite, din faina, ou si lapte, care se amesteca apoi cu cartofii. Se ia din compozitie cu lingurita si se toarna în uleiul încins. Se prajesc pe ambele parti. sursa articol: http://retete.eva.ro sursa fotografie:
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi retete vegetariene faina lapte patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1357 viz    0 com
1548 viz    0 com
1334 viz    0 com
1255 viz    0 com
1087 viz    0 com
2485 viz    0 com
1118 viz    0 com
1121 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1699 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020636 (s)