News Flash:

Chiftele din carne de pui

12 Februarie 2014
1738 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept mare de pui
2 felii de paine
1-2 cepe de marime potrivita
1 morcov
2 galbenusuri
marar
patrunjel
1 varf de cutit de sare

Mod de preparare:

Spala bine legumele in apa rece su curata-le de coaja. Spala pieptul de pui, curata-l de pielita si taie-l cubulete. Amesteca totul cu paine si da-le prin masina de tocat. In pasta rezultata, adauga doua galbenusuri de ou, sare si verdeata tocata marunt. Asaza hartie de copt intr-o tava, pune pe ea bilute din amestecul de mai sus si baga in cuptorul preincalzit. Dupa 40-45 de minute totul este gata.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chiftele chiftele carne retete chiftelute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1045 viz    0 com
1179 viz    0 com
1805 viz    0 com
4167 viz    0 com
3930 viz    0 com
990 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1641 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012603 (s)