News Flash:

Chiftele din carne de curcan

28 August 2012
2651 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g carne tocata de curcan
50 g mazare
ulei de rapita

2 cepe verzi tocate
50 g firimituri de paine din multicereale
2 catei de usturoi zdrobit
1 dovlecel dat prin razatoare

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200 grade. Ungem o tava cu ulei. Intr-un bol amestecam carnea cu ceapa, usturoi, dovlecel si mazare. Cu mainile framantam si modelam chiftelutele. Trecem apoi chiftelutele obtinute prin firimiturile de paine. Incingem ulei intr-o tigaie la foc mediu si rumenim chiftelutele cate 3 minute pe fiecare parte, dupa care le scoatem si le asezam in tava. Bagam tava la cuptor timp de 20 de minute. Se servesc chiftelutele cu taitei si legume fierte.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1291 viz    0 com
6503 viz    0 com
3458 viz    0 com
2443 viz    0 com
1843 viz    0 com
1874 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1541 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019697 (s)