News Flash:

Chiftele din carne cu aroma de migdale

30 Noiembrie 2011
1003 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftele din carne cu aroma de migdale
Ingrediente: 500 g carne de vita tocata 125 g firimituri de paine 1 ou 2 catei de usturoi 1 ceapa rosie data prin razatoare 120 g migdale prajite si pisate 1 lingurita boia de ardei dulce 2 linguri ulei de masline Mod de preparare: Carnea de vita se amesteca cu oul, firimiturile de paine, usturoiul, ceapa, boiaua si migdalele. Se potriveste de sare, se amesteca bine, iar apoi se formeaza chiftelutele. Acestea se pun in tigaie, la prajit, aproximativ 7 minute. Se pot servi dupa preferinte. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nucsoara paine gogosar placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2700 viz    0 com
1220 viz    0 com
1517 viz    0 com
2444 viz    0 com
1344 viz    0 com
1821 viz    0 com
2213 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1824 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019848 (s)