News Flash:

Chiftele de vita cu oregano

20 Noiembrie 2012
2954 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g carne de vita tocata
2 cepe tocate marunt
3 catei de usturoi zdrobiti
50 g cascaval dat prin razatoare
2 linguri oregano tocat
150 g orez cu bob brun fiert
100 g legume date prin razatoare (morcov, dovlecel)
800 g rosii in bulion
un praf de nucsoara
2 linguri sos de tomate

Mod de preparare:

Ungem o tigaie cu putin ulei si o punem la incins la foc mediu. Punem ceapa la calit cu usturoi si oregano. Indepartam tigaia de pe foc si lasam sa se raceasca 10 minute. Intr-un blender punem ½ din amestecul de ceapa si adaugam carnea, cascavalul, orezul, legumele si nicsoara. Procesam pana la omogenizare si apoi modelam chiftelutele. Le asezam pe un platou si le punem la frigider timp de 15 minute. Incalzim ceapa ramasa si adaugam rosiile si sosul de rosii. Dupa ce da in clocot, reducem intensitatea focului la minim si amestecam timp de 15 minute. Intre timp, ungem o tigaie cu ulei si o punem la incins la foc mediu. Punem chiftelutele la rumenit si apoi le punem in bolul cu sos. Se pot servi cu piure de dovleac.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cepe usturoi cascaval oregano legume morcov dovlecel tigaie blender bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1671 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014956 (s)