News Flash:

Chiftele de post cu ciuperci

22 Martie 2013
7521 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri orez
1 cana ciuperci
3 linguri faina
2 cartofi potriviti
2 cepe mici
1 legatura patrunjel
boia
ulei
sare
piper

Mod de preparare:

Curata cartofii de coaja si pune-i la fiert 15 minute. Separat, fierbe si orezul. Toaca ceapa marunt si caleste-o putin, pana cand capata o nuanta aurie. Scurge cartofii fierti bine, paseaza-i si amesteca-i cu orezul fiert, ceapa calita, patrunjelul si ciupercile date prin masina de tocat si condimenteaza cu sare, boia si piper, dupa gust. Ia cate putin din aceasta compozitie si formeaza chiftelute micute. Trece-le prin faina si prajeste-le in ulei. Din compozitia rezultata se fac chiftelute, care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.
Chiftelutele de post se servesc reci, ca aperitiv.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez ciuperci faina cartofi potriviti cepe mici legatura patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3897 viz    0 com
2268 viz    0 com
2020 viz    0 com
1590 viz    0 com
3207 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1636 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016148 (s)