News Flash:

Chiftele de porc - Reteta usoara

25 Februarie 2016
4582 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr carne de porc tocata
2-3 cartofi fierti
2 oua
sare
piper
100 gr paine uscata
1 ceapa mai mare
2-3 catei de usturoi zdrobiti
ulei pentru gatit

Mod de preparare:

1. Amesteca ceapa tocata cu usturoiul, carnea de porc, cartofii pisati si ouale. Potriveste de sare si piper. Omogenizeaza.
2. Inmoaie painea in apa, stoarce-o foarte bine si pune-o in bol. Omogenizeaza.
3. Incinge uleiul.
4. Ia cate o lingura din compozitie, modeleaz-o in palme si pune-o la prajit. Scoate chiftelele pe niste prosoape absorbante de bucatarie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta chiftele chiftele porc aperitive antreuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1425 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015300 (s)