News Flash:

Chiftele de dovlecel cu branza feta

9 Septembrie 2011
1082 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftele de dovlecel cu branza feta
Ingrediente: 3 dovlecei 100 gr branza telemea 100 gr branza feta 4 cepe verzi 4 linguri de pesmet 2 oua 2 linguri de marar tocat 2 lingurite de menta 6 linguri de faina sare piper ulei Mod de preparare: Dovleceii se curata de coaja, se dau prin razatoarea cu ochiuri mari, se sareaza si se lasa cca 30 de minute. Se scurg si apoi se amesteca cu ceapa verde tocata marunt inclusiv frunzele, ouale, menta, mararul, pesmet, faina, branza faramitata, piper si sare, daca mai trebuie. Se amesteca bine pana se obtine un amestec omogen fara multa apa. Se incinge ulei intr-o tigaie, se ia cu lingura din amestec si se pun in tigaie chiftelute aplatizand cu dosul lingurii. Se intorc chiftelutele pana se rumenesc. Se scot pe servetele absorbante pentru a se scurge surplusul de ulei. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene ovaz almette pesmet marar salata verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3803 viz    0 com
10175 viz    0 com
14432 viz    0 com
5442 viz    0 com
2445 viz    0 com
1896 viz    0 com
6424 viz    0 com
1976 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1803 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013753 (s)