News Flash:

Chiftele de dovlecei

28 Iulie 2011
1141 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftele de dovlecei
Ingrediente: 3 dovlecei 1 ou 4-5 linguri branza rasa telemea sare piper 2 linguri faina praf de usturoi ulei patrunjel Mod de preparare: Dovleceii se curata de coaja, se rad intr-un castron si se presara cu sare. Se lasa sa stea o ora (minimum) si se storc bine de zeama care s-a lasat. Se pun in alt castron, se adauga oul, branza rasa, faina, usturoiul, piper si sare, patrunjel tocat, amestecand totul bine. Se ia cu lingura din compozitie si se pune intr-o tigaie in ulei incins sa se prajeasca, iar apoi se pun pe hartie, sa absoarba uleiul de la prajit. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.retete-on-line.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ovaz usturoi patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2779 viz    0 com
1587 viz    0 com
2405 viz    0 com
1814 viz    0 com
1589 viz    0 com
1829 viz    0 com
2085 viz    0 com
1484 viz    0 com
1221 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1664 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013314 (s)