News Flash:

Chiftele de curcan cu salata

7 Aprilie 2014
1756 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 g carne de curcan tocata
1 catel de usturoi zdrobit
1 lingura coriandru tocat
ulei de masline

Mod de preparare:

Intr-un bol amestecam carnea, coriandrul, usturoiul si adaugam sare dupa gust. Modelam din compozitia obtinuta 8 chiftelute. Incingem gratarul. Ungem cu putin ulei chiftelutele si le punem la rumenit pe gratar cate 4 minute pe fiecare parte. Se pot servi cu salata de spanac sau tzatziki.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete aperitiv retete chiftelute chiftelute curcan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1614 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014818 (s)