News Flash:

Chiftele de curcan cu rozmarin

14 Mai 2012
2577 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftele de curcan cu rozmarin
Ingrediente:

500 g carne tocata de curcan
50 g firimituri de paine
1 ceapa tocata marunt
2 catei de usturoi zdrobiti
1 lingura rozmarin tocat
1 ou batut
125 g salata
ulei de masline
1 castravete taiat feliute
4 rosii cherry taiate cubulete
sare

Mod de preparare:

Mai intai se amesteca carnea de curcan, ceapa, usturoiul, rozmarinul, firimiturile de paine si oul. Asezonam cu sare si amestecam bine. Impartim compozitia in 8 portii pe care le modelam in foma de chiftelute. Ungem o tigaie mare cu ulei si o punem la incins la foc mare. Punem chiftelutele cate 4 la copt, cate 2 minute pe fiecare parte. Se servesc chiftelutele cu salata, cu rosii si castraveti.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine ceapa usturoi rozmarin salata castravete rosii cherry sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2235 viz    0 com
3598 viz    0 com
2982 viz    0 com
1741 viz    0 com
3926 viz    0 com
2007 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025091 (s)