News Flash:

Chiftele de curcan

21 Mai 2012
3006 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftele de curcan
Ingrediente:

500 g carne de curcan tocata
1 dovlecel dat prin razatoare
2 cepe verzi tocate
2 catei de usturoi zdrobiti
1 lingura sos de peste
1 cescuta cu firimituri de paine din faina integrala
1 cescuta cu mazare congelata
2 linguri ulei de rapita

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200 grade. Ungem o tava cu ulei, intr-un bol amestecam carnea tocata cu ceapa, usturoi, dovlecel, sos de peste si mazare. Cu mainile amestecam bine compozitia si apoi din aceasta modelam 8 chiftelute. Trecem chiftelutele prin firimiturile de paine si le asezam pe un platou. Incingem ulei intr-o tigaie la foc mediu si punem chiftelutele la copt cate 3 minute pe fiecare parte. le transferam apoi in tava pregatita si le bagam la cuptor timp de 20 de minute. Se pot servi cu taitei si legume fierte.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecel cepe verzi usturoi mazare tava cuptor taitei legume fierte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4721 viz    0 com
4257 viz    0 com
1999 viz    0 com
2611 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1563 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013574 (s)