News Flash:

Chiftele de cartofi cu condimente

25 Septembrie 2013
2026 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cartofi
100 gr pesmet
2 morcovi
2 linguri margarina
2 linguri faina
patrunjel verde
sare
piper
condimente

Mod de preparare:

Se curata cartofii si morcovul, se taie cubulete si se pun la fiert cu doua linguri de unt si putin delicat. Dupa ce au fiert se scot din apa si se paseaza cu furculita astfel incat sa ramana bucatele micute de cartof si morcov. Se iau cu lingurita gramajoare din compozitie, se modeleaza, apoi se tavalesc prin pesmet. Se prajesc chiftelutele in ulei incins.
Dupa ce se prajesc se scot pe servetele ca sa absoarba excesul de ulei.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1549 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015775 (s)