News Flash:

Chiftele cu telina si maioneza

21 Iunie 2012
3165 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g carne tocata de pui
300 g cascaval dat prin razatoare
65 g maioneza
1 telina verde tocata
2 linguri patrunjel tocat
1 lingurita coaja de lamaie data prin razatoare
2 linguri firimituri de paine uscata
2 cepe verzi tocate
1 catel de usturoi zdrobit
sare

Mod de preparare:

Maioneza, cascavalul, telina, patrunjelul, ceapa, firimiturile, coaja de lamaie si usturoiul. Adaugam sare dupa gust. Impartim compozitia in 8 portii, din care modelam chiftelutele. Le punem apoi la rumenit in ulei incins. Le scoatem pe un platou tapetat cu prosoape de hartie. Se pot servi cu salata verde.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval maioneza telina verde patrunjel cepe verzi usturoi sare platou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3755 viz    0 com
2656 viz    0 com
5201 viz    0 com
5560 viz    0 com
1639 viz    0 com
2402 viz    0 com
1344 viz    0 com
1633 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1562 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013149 (s)