News Flash:

Chiftele cu taitei de orez

3 Decembrie 2012
2301 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 g carne tocata de porc
2 catei de usturoi zdrobiti
1 lingura sos de ardei dulce
1 praf de ghimbir
2 linguri coriandru tocat marunt
1 castravete taiat rondele
200 g taitei de orez (vermicelli)
1 ceapa tocata

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Ungem o tava cu putin ulei. Cu mainile amestecam intr-un bol carnea, ghimbirul, usturoiul si 1 lingura de coriandru. Modelam apoi chiftelute rotunde pe care le asezam in tava. Bagam la cuptor timp de 20 de minute. Intre timp, fierbem taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj. Amestecam castravetele cu ceapa. Punem taiteii in farfurioare. Asezam chiftelute deasupra si servim cu castraveti.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi coriandru castravete vermicelli ceapa tava cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1977 viz    0 com
4044 viz    0 com
2701 viz    0 com
3069 viz    0 com
2041 viz    0 com
1833 viz    0 com
2778 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018008 (s)