News Flash:

Chiftele cu piure la cuptor

2 Iunie 2011
3824 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftele cu piure la cuptor
Ingrediente: 2 chiftele mari piure de cartofi sos de rosii cascaval Mod de preparare: Piureul si chiftelele se prepara dupa metoda generala. Avem nevoie de 2 chiftele mai mari si prajite bine. Sosul de rosii se formeaza din pasta de tomate , 2 linguri de apa, condimente si fiert 5 minute. Intr-un vas din sticla Yena punem chiftelele, sosul de rosii fara ca acesta sa le acopere deasupra lor adaugam piure de cartofi cat sa acopere fiecare chiftea si cu ajutorul unei linguri dam o forma rotunda. Se rade cascaval deasupra si se introduce la cuptor. Cand s-a gratinat scoatem preparatul de la cuptor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piure chiftele cascaval cartofi taranesti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1125 viz    0 com
1319 viz    0 com
5108 viz    0 com
1140 viz    0 com
5503 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1746 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019482 (s)