News Flash:

Chiftele cu nuca si usturoi

6 Mai 2011
1739 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftele cu nuca si usturoi
Ingrediente: 400g paine 4 oua 500g cartofi fierti in coaja 6 linguri nuca macinata 200 ml lapte 8 catei de usturoi 2 linguri faina sare piper ulei de palmier pentru prajit Mod de preparare: Intr-o farfurie, punem painea la inmuiat in lapte. Cartofii raciti, ii curatam de coaja si ii dam pe razatoarea mica. Usturoiul il pisam. Painea muiata, o stoarcem si o dam prin masina de carne. Punem toate ingredientele de mai sus, intr-un bol mai mare, adaugam ouale, sarea, piperul si omogenizam. Luam cu lingura/lingurita, din pasta, formam chiftelutele in palma infainata, le dam prin faina si le asezam pe un platou/ tava, pana le formam pe toate. Incingem uleiul la 190°, eu am folosit friteuza, punem pe gratar cateva chiftele, le scufundam si le lasam la prajit 5 min. Apoi le scoatem pe prosop absorbant. Daca le formam mai mici, de exemplu pentru a le servi ca aperitiv, din cantitatea de mai sus, ne ies 30 de chiftelute. Se servesc ca fel principal alaturi de mazare.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chiftele ecler usturoi cartofi fierti carnat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1299 viz    0 com
1092 viz    0 com
1123 viz    0 com
1611 viz    0 com
1252 viz    0 com
1268 viz    0 com
3272 viz    0 com
2625 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1751 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018902 (s)