News Flash:

Chiftele cu mazare

16 Iulie 2012
2334 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cana de mazare congelata amestecata cu porumb
2 oua
150 g sunca presata tocata
3 linguri ulei de orez
2 linguri coriandru tocat
150 g faina
100 g salata
1 castravete

Mod de preparare:

Porumbul si mazarea se pun intr-un bol termorezistent, apoi se toarna 60 ml apa, se acopera cu un capac si se da pentru 3 minute la cuptorul cu microunde. Intr-un bol punem jumatate din cantitatea de mazare si porumb, sunca, coriandru, ouale si faina. Adaugam sare dupa gust si procesam pana se amesteca. Transferam compozitia intr-un bol si amestecam cu restul de mazare. Incingem o lingura de ulei intr-o tigaie la foc mediu. Formam chiftelutele si le punem la rumenit cate 3 minute pe fiecare parte. Le scoatem apoi pe prosoape de hartie si le mentinem calde pana la servire. Se poate servi cu castraveti si salata verde.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare oua sunca presata coriandru faina salata castravete capac bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2865 viz    0 com
2944 viz    0 com
3905 viz    0 com
1982 viz    0 com
2002 viz    0 com
4859 viz    0 com
2964 viz    0 com
3749 viz    0 com
2678 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1345 (s) | 35 queries | Mysql time :0.025215 (s)