News Flash:

Chiftele cu linte si menta

8 Mai 2014
2385 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 g linte (conserva)
400 g cartof dulce taiat cuburi
1 lingura menta proaspata tocata
1 ceapa tocata marunt
un praf de ghimbir
100 g firimituri de paine
2 dovlecei dati prin razatoare
250 g iaurt grecesc

Mod de preparare:

Punem cartofii la fiert intr-o oala cu apa clocotita. Facem un piure din cartofii fierti adaugand apoi si lintea. Intre timp, incingem o lingura de ulei intr-o tigaie la foc mediu si punem ceapa la calit. Dupa un minut adaugam si ghimbirul si amestecam timp de un minut. Indepartam de pe foc apoi. Amestecam ceapa calita cu dovleceii si piureul obtinut si asezonam dupa gust. Cu mainile modelam chiftelute turtite, pe care le imbracam in firimituri de paine. Punem chiftelutele la congelator timp de 15 minute. Incingem apoi la foc mediu uleiul ramas. Punem chiftelutele la rumenit cate 3-4 minute pe fiecare parte. Intr-un bol amestecam iaurtul cu menta. Servim chiftelutele cu iaurt.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete garnituri retete chiftele chiftele linte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1349 viz    0 com
1217 viz    0 com
1541 viz    0 com
1104 viz    1 com
2304 viz    0 com
1508 viz    0 com
2302 viz    1 com
3664 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1478 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016282 (s)