News Flash:

Chiftele cu feta si dovlecei

19 Decembrie 2012
3800 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

75 g faina
2 oua
2 linguri lapte
100 g branza feta zdrobita
3 dovlecei dati prin razatoare
1 ceapa rosie tocata
1 lingura cimbru
sare de mare
1 catel de usturoi zdrobit
125 ml ulei vegetal

Mod de preparare:


Intr-un bol amestecam ouale, faina si laptele. Adaugam dovleceii, branza feta, ceapa, cimbrul si usturoiul si amstecam. Adaugam sare de mare si amestecam. Incingem uleiul intr-o tigaie. Formam chiftelutele si le punem la rumenit cate 1-2 minute pe fiecare parte. Scoatem chiftelutele pe prosoape de hartie pentru a absorbi grasimea. Se servesc cu salata.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua lapte branza feta dovlecei ceapa rosie cimbru usturoi bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1118 viz    0 com
2436 viz    0 com
1279 viz    0 com
2993 viz    0 com
1097 viz    0 com
5624 viz    0 com
2394 viz    0 com
2242 viz    0 com
2032 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1643 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018637 (s)