News Flash:

Chiftele cu dovlecei si oregano

9 Ianuarie 2013
1101 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

75 g faina
3 dovlecei dati prin razatoare
1 ceapa rosie tocata
40 cascaval dat prin razatoare
1 ou batut
2 lingurite oregano
1 lingura patrunjel tocat
¼ lingurita nucsoara
1 lingurita sare
4 lingurite ulei de masline

Mod de preparare:

Scurgem dovleceii de zeama si ii punem intr-un bol. Adaugam faina, cascavalul, ceapa, oul, patrunjelul, oregano, sare si nucsoara. Incingem 2 lingurite de ulei intr-o tigaie la foc mediu. Modelam chiftelutele si le punem la rumenit. Le scoatem pe un platou tapetat cu prosoape de hartie. Continuam asa pana cand se termina compozitia.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina dovlecei ceapa rosie cascaval ou batut oregano patrunjel nucsoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2275 viz    0 com
1075 viz    0 com
2086 viz    0 com
3295 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1502 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013187 (s)