News Flash:

Chiftele cu cuscus

29 Martie 2012
2612 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6550 RON (-0.0039)
USD: 3.9774 RON (-0.0290)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 kg de carne tocata de curcan
150 g cuscus
1 ceapa mare tocata fin
1 telina tocata fin
un dovlecel taiat fin
3 morcovi taiati fin
1 linguri de ulei de masline
ierburi aromate
 
Mod de preparare:
 
 Mai intai incingem uleiul de masline, dupa care punem legumele si lasam pana se inmoaie. Le luam apoi de pe foc si se scoatem pe o hartie de copt. Urmeaza sa preincalcim la 180 de grade cuptorul si sa amestecam carnea si dovlecelul cu legumele calite. Luam cate putin din compozitia si formam chiftelute. Le punem pe toate intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor pentru maxim o jumatate de ora. Le scoatem in momentul in care vedem ca au prins o culoare rumena.
Cuscusul se toarna în 175 ml de apa fierbinte, se acopera cu un capac şi se lasa 10 minute. Apoi se mesteca cu o furculita. Deasupra se poate presara busuioc proaspat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cuscus ceapa telina dovlecel morcovi ierburi aromate cuptorul tava
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1548 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018987 (s)