News Flash:

Chiftele cu ciuperci si taitei

27 August 2013
2135 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

220 g taitei subtiri
350 g piept de pui tocat
2 cepe verzi tocate
1 morcov dat prin razatoare
100 g ciupercute tocate
100 g firimituri de paine
2 linguri ulei de rapita

Mod de preparare:

Pregatim taiteii (rupti in bucatele lungi de 5 cm) conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-un bol amestecam taiteii cu ceapa, carnita tocata, morcovul, ciupercutele si firimiturile de paine. Modelam chiftelutele si le asezam pe un platou. Incingem uleiul intr-o tigaie la foc mediu si punem chiftelutele la rumenit cate 7 minute. Se servesc cu salata de rosii.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

taitei subtiri cepe verzi ciupercute tocate bol foc mediu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1811 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023322 (s)