News Flash:

Chiftele cu cartofi si peste

5 Septembrie 2012
7174 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200-230 grame ton din conserva
pesmet
2 cartofi potriviti
1 lingurita tarhon uscat
4 fire de ceapa verde (se pot inlocui cu o ceapa micuta)
1 lingura unt
putin lapte


Mod de preparare:

Tonul se scurge de ulei, cartofii se taie cuburi, ceapa se toaca marunt. Toate ingredientele se amesteca si se inmoaie cu un strop de lapte. Se formeaza chiftelele si se dau prin pesmet. Se prajesc in tigaie cu ulei sau pe gratar, pana devin aurii. Se pot servi ca atare sau cu maioneza de avocado.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gratar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1373 viz    1 com
2780 viz    0 com
3463 viz    0 com
8172 viz    0 com
4065 viz    0 com
2910 viz    0 com
2590 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1740 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023896 (s)