News Flash:

Chiftele cu cartofi si muschi de porc

22 Noiembrie 2011
7552 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftele cu cartofi si muschi de porc
Ingrediente: 1 kg cartofi 300 g muschi de porc 2 oua 1 lingurita hrean (optional) 3 linguri ulei de masline salata de cruditati pentru servire Mod de preparare: Cuptorul se incinge la 160 grade. Se pun cartofii cu coaja intr-o oala cu apa rece. Se acopera cu un capac si se da in fiert. Se scurg si se lasa la racit. Se curata cartofii de coaja. Se dau cartofii prin razatoarea mare. Se amesteca cu oauale si se adauga sare. Se incinge jumatate din cantitatea de ulei intr-o tigaie. Se formeaza cu ajutorul unei linguri chiftelutele. Se pun la prajit cate 4 minute pe fiecare parte. Se scot chiftelutele pe prosoape de hartie. Se pot servi cu pasta de hrean si cu salata de cruditati. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi bucataria internationala perisoare rozmarin placinte ridiche
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1249 viz    0 com
1999 viz    0 com
1101 viz    0 com
1174 viz    0 com
1178 viz    0 com
1225 viz    1 com
1357 viz    0 com
1806 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1516 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013936 (s)