News Flash:

Chiftele cu cartofi si muschi de porc

22 Noiembrie 2011
7410 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Chiftele cu cartofi si muschi de porc
Ingrediente: 1 kg cartofi 300 g muschi de porc 2 oua 1 lingurita hrean (optional) 3 linguri ulei de masline salata de cruditati pentru servire Mod de preparare: Cuptorul se incinge la 160 grade. Se pun cartofii cu coaja intr-o oala cu apa rece. Se acopera cu un capac si se da in fiert. Se scurg si se lasa la racit. Se curata cartofii de coaja. Se dau cartofii prin razatoarea mare. Se amesteca cu oauale si se adauga sare. Se incinge jumatate din cantitatea de ulei intr-o tigaie. Se formeaza cu ajutorul unei linguri chiftelutele. Se pun la prajit cate 4 minute pe fiecare parte. Se scot chiftelutele pe prosoape de hartie. Se pot servi cu pasta de hrean si cu salata de cruditati. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi bucataria internationala perisoare rozmarin placinte ridiche
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1193 viz    0 com
1911 viz    0 com
1032 viz    0 com
1117 viz    0 com
1127 viz    0 com
1180 viz    1 com
1311 viz    0 com
1761 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1689 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013390 (s)