News Flash:

Chiftele cu cartofi si muschi de porc

22 Noiembrie 2011
7661 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftele cu cartofi si muschi de porc
Ingrediente: 1 kg cartofi 300 g muschi de porc 2 oua 1 lingurita hrean (optional) 3 linguri ulei de masline salata de cruditati pentru servire Mod de preparare: Cuptorul se incinge la 160 grade. Se pun cartofii cu coaja intr-o oala cu apa rece. Se acopera cu un capac si se da in fiert. Se scurg si se lasa la racit. Se curata cartofii de coaja. Se dau cartofii prin razatoarea mare. Se amesteca cu oauale si se adauga sare. Se incinge jumatate din cantitatea de ulei intr-o tigaie. Se formeaza cu ajutorul unei linguri chiftelutele. Se pun la prajit cate 4 minute pe fiecare parte. Se scot chiftelutele pe prosoape de hartie. Se pot servi cu pasta de hrean si cu salata de cruditati. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi bucataria internationala perisoare rozmarin placinte ridiche
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1299 viz    0 com
2059 viz    0 com
1146 viz    0 com
1224 viz    0 com
1213 viz    0 com
1273 viz    1 com
1398 viz    0 com
1861 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1565 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014593 (s)