News Flash:

Chiftele cu cartofi si muschi de porc

22 Noiembrie 2011
7241 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftele cu cartofi si muschi de porc
Ingrediente: 1 kg cartofi 300 g muschi de porc 2 oua 1 lingurita hrean (optional) 3 linguri ulei de masline salata de cruditati pentru servire Mod de preparare: Cuptorul se incinge la 160 grade. Se pun cartofii cu coaja intr-o oala cu apa rece. Se acopera cu un capac si se da in fiert. Se scurg si se lasa la racit. Se curata cartofii de coaja. Se dau cartofii prin razatoarea mare. Se amesteca cu oauale si se adauga sare. Se incinge jumatate din cantitatea de ulei intr-o tigaie. Se formeaza cu ajutorul unei linguri chiftelutele. Se pun la prajit cate 4 minute pe fiecare parte. Se scot chiftelutele pe prosoape de hartie. Se pot servi cu pasta de hrean si cu salata de cruditati. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi bucataria internationala perisoare rozmarin placinte ridiche
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1142 viz    0 com
1833 viz    0 com
953 viz    0 com
1074 viz    0 com
1101 viz    0 com
1135 viz    1 com
1246 viz    0 com
1713 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1665 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019264 (s)