News Flash:

Chiftele cu carne si sos de rosii

7 Februarie 2012
2056 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftele cu carne si sos de rosii
Ingrediente:

400 g carne de vita tocata
1 morcov dat prin razatoare
1 ceapa data prin razatoare
3 catei de usturoi zdrobiti
600 g rosii in bulion
2 linguri ulei de masline
40 g pasta de tomate
½ lingurita oregano uscat
½ lingurita busuioc uscat

Mod de preparare:

Carnea se amesteca cu morcovul, ceapa si 2 catei de usturoi. Dupa aceea se formeaza bilute cu mainile si se pun la rumenit, la foc tare, in tigaie. Apoi, intr-o craticioara punem la fiert rosiile, busuiocul, pasta de tomate, oregano si usturoiul ramas. Dupa 15 minute de cand a dat in clocot, cu capacul pus, se pun chiftelutele in sos si fierbem la foc mic timp de 20 de minute.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcov ceapa usturoi oregano busuioc tigaie clocot capacul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1788 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026012 (s)