News Flash:

Chiftele cu carne de pui

5 Septembrie 2013
1597 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr carne tocata din piept de pui
1 ou
1 morcov
2 catei usturoi
3-4 linguri pesmet
100 gr susan
1 legatura marar
sare
piper

Mod de preparare:

Se amesteca carnea tocata cu oul. Se fierbe morcovul, se paseaza si se amesteca in compozitie. Se adauga usturoiul pisat,  mararul,  pesmetul, sare si piper si se mesteca bine cu mana pana se omogenizeaza compozitia.
Se iau cu mana gramajoare din compozitie, se modeleaza in forma de bilute si se tavalesc prin susan. Se prajesc apoi in uleiul incins si se scot pe servetele ca sa absoarba surplusul de ulei.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pesmet marar piper servetele
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1559 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014824 (s)