News Flash:

Chiftele cu carnaciori, curry si cas

19 Ianuarie 2012
1062 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftele cu carnaciori curry si cas
Ingrediente:

jumatate de piept de pui taiat marunt marunt
un fir de ceapa verde
un fier de usturoi
1 cabanos taiat in bucatele mici
un ou
cam 2 linguri de dovlecel razuit
100 gr cas sfaramat
3 linguri bune de pasta de curry
pesmet
ulei

Mod de preparare:

Toate amestecate, se formeaza bilute, se tavalesc prin pesmet si se prajesc in ulei incins. Se pot servi cu cartofi prajiti si salata de vara.
Reteta Chiftele cu carnaciori, curry si cas a fost incercata de Dia.

Citeste si Cartofi prajiti
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Chiftele_cu_carnaciori,_curry_si_cas2.JPG
ceapa verde usturoi cabanos dovlecel cas pesmet cartofi prajiti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1154 viz    0 com
2284 viz    1 com
1887 viz    0 com
3389 viz    0 com
3021 viz    0 com
2645 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1697 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025616 (s)