News Flash:

Chiftele cu branza si fasole

25 Iulie 2012
4058 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g fasole cannellini (conserva)
150 g branza data prin razatoare
1 ceapa rosie mica tocata
2 linguri faina
2 lingurite chimion
1 lingurita praf de copt
1 lingurita coriandru
sucul de la o lamaie
2 linguri patrunjel tocat
ulei

Mod de preparare:

Se mixeaza bine ceapa, fasole, praful de copt, faina, coriandrul, branza, chimionul si sucul de lamaie intr-un robot de bucatarie. Se pune compozitia intr-un castron, se adauga sare si patrunjel, apoi se ia cate un pic si se modeleaza cu mainile. La final se baga o jumatate de ora in frigider. Punem ulei la incins intr-o tigaie si punem chiftelutele la rumenit cate 3 minute pe fiecare parte. Se scot pe prosoape de hartie.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole cannellini branza ceapa rosie faina chimion coriandru patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7446 viz    0 com
5283 viz    0 com
1908 viz    0 com
1528 viz    0 com
5411 viz    0 com
1794 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1577 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015693 (s)