News Flash:

Chiftele cu ananas

5 Februarie 2013
1258 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

110 gr de bacon, cuburi
2 oua
450 gr de sunca, cuburi
450 gr de carne de porc
1 cana pesmet
2 linguri de zahar brun
2 lingurite mustar uscat
2 linguri suc de ananas
1 lingurita de sare
 
Pentru glazura:
1 cana de suc de ananas
o jumatate ceasca otet de cidru
1 lingura de ketchup
o jumatate de cana de zahar brun
2 lingurite de mustar uscat
1 lingurita amidon de porumb amestecat cu 2 linguri de apa rece
o jumatate de lingurita ardei Cayenne (optional)

Mod de preparare:
 
Amesteca slanina, sunca si carnea de porc la robot, apoi mixeaza restul ingredientelor (ouale, pesmetul, mustarul, sarea si ananasul) intr-un bol. Ia cate putin din amestec si formeaza cu mainile chiftelute rotunde, de preferat de dimensiuni mici. Aranjeaza bilutele intr-un vas yena si pune-le la cuptor timp de o ora. Fa un sos amestecand toate ingredientele pentru glazura si toarna-l peste chiftelute, dupa ce le scoti de la copt.
Serveste-le ca aperitiv, pe felii mari de ananas proaspat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bacon oua sunca pesmet zahar brun mustar uscat sare glazura ketchup robot
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013931 (s)